Přejít do e-shopu
Drobečková navigace

Úvod > O nás > Aktuality > Nová generace objímek KJG

Nová generace objímek KJG



Představujeme Vám novou generaci objímek v naší nabídce:

Objímky nové kompletní.jpg

Základní objímka sa nazýva Objímka s hrotem a může mít délku hrotu 150, 200, nebo 300 mm. Tato objímka je k dispozici ve velikostech 60, 80, 100, 120 a 150 mm (podle průměru svodu).

Další druh objímek sa nazývá Objímka s maticou M10. Tento produkt začíná být stále populárnější u zákazníků, klempířů. Důvodem je multifunkční matice M10, na kterou se dá namontovat široká škála hrotů podle druhu fasády a tloušťky izolace:

  1. použití pro objímku s hrotem + hmoždinku R1 + ochrannou krytku. Slouži na uchycení do nezateplené fasády, dřeva, popřípadě pro zateplenou fasádu s délkou hrotu 300 mm, hmoždinky slouží na lepší zafixování objímky ve stěně.
    Objímky nové F1.jpg

  2. použití pro objímku s maticí M10 + šroubovací hrot M10 TORX + ochrannou krytku. Slouží k uchycení do fasády, dřeva, snadná montáž díky samořeznému hrotu.Objímky nové M10 torx.jpg

      3. použití pro objímku s maticí M10, šroubovací hrot M10 TORX + ochrannou krytku + hmoždinku s lamelou. Hmoždinka s lamelou slouží k uchycení do fasády. Při zateplené          fasádě doporučujeme hrot s délkou 300mm. Slouží také k uchycení do dřeva. Snadná montáž díky samořeznými hrotu. Hmoždinky slouží k lepší fixaci objímky ve stěně.                Hmoždinka s lamelou slouží do stěny se zateplením.

             Objímky nové hmoždinka s lamelou.jpg

     4.  použití pro objímku s maticí M10 + závitová tyč M10 + montážní deska. Slouží k přímému uchycení do sendvičového panelu, trapézového plechu nebo do dřeva.

            Objímky nové s montážní deskou.jpg

     5. použití pro objímku s maticí M10 + hmoždinku do izolace + ochrannou krytku. Slouží k uchycení do zateplené fasády.

             Objímky nové s hmoždinkou do izolace.jpg

Objímky se vyrábějí ve všech materiálových provedeních a barvách, 

 

 

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů